Te rugăm să completezi unul sau ambele din formularele de mai jos în funcție de situația ta. Pentru a le completa ai nevoie de un calculator cu aplicația Adobe Reader instalată.

Cum pot completa?

  1. Descarcă formularul de mai sus
  2. Deschide formularul cu aplicația Adobe Reader și completează câmpurile editabile. Este obligatoriu să completezi câmpurile evidențiate cu roșu.
  3. Câmpurile legate de asociație sunt pre-completate. Alternativ, poți debifa opțiunea de redirecționare pe 2 ani și poți schimba procentul din impozit la orice valoare  între 0.1 și 3.5%. Nu este necesară completarea sumei.
  4. Validează formularul. Dacă toate câmpurile au fost completate corect, atunci poți continua cu semnătura. Dacă există o eroare în formular, vor fi indicate câmpurile ce trebuiesc corectate.
  5. Semnează formularul.

Cum semnez?

  1. Dai editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
  2. Odată ce-ai făcut asta, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Electronică”.
  3. (Opțional) Dacă nu ai o semnătură electronică aplicația îți va cere să creezi una în câțiva pași simplii.
  4. După ce ai semnat, documentul poate fi salvat (File > Save sau CTRL+S).

Detalii asociație

În cazul în care vrei să completezi un formular nou, vei avea nevoie de detaliile asociației noastre. Acestea sunt următoarele:

Denumire entitate non-profit: ASOCIATIA SMILE BURUNDI

Cod de identificare fiscala a entitatii non-profit: 33049256

Cont bancar (IBAN): RO41BTRLRONCRT0245254301

Salvează PDF