Te rugăm să completezi unul sau ambele din formularele de mai jos în funcție de situația ta. Pentru a le completa ai nevoie de un calculator cu aplicația Adobe Reader instalată.

Cum pot completa?

  1. Descarcă formularul de mai sus (sau descarcă direct de pe site-ul ANAF).
  2. Deschide formularul cu aplicația Adobe Reader și completează câmpurile editabile. Este obligatoriu să completezi câmpurile evidențiate cu roșu.
  3. Câmpurile legate de asociație sunt pre-completate. Alternativ, poți debifa opțiunea de redirecționare pe 2 ani și poți schimba procentul din impozit la orice valoare  între 0.1 și 3.5%. Nu este necesară completarea sumei.
  4. Validează formularul. Dacă toate câmpurile au fost completate corect, atunci poți continua cu semnătura. Dacă există o eroare în formular, vor fi indicate câmpurile ce trebuiesc corectate.
  5. Semnează formularul.

Cum semnez?

  1. Dai editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
  2. Odată ce-ai făcut asta, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Electronică”.
  3. (Opțional) Dacă nu ai o semnătură electronică aplicația îți va cere să creezi una în câțiva pași simplii.
  4. După ce ai semnat, documentul poate fi salvat (File > Save sau CTRL+S).

Detalii asociație

În cazul în care vrei să completezi un formular nou, vei avea nevoie de detaliile asociației noastre. Acestea sunt următoarele:

Denumire entitate non-profit: ASOCIATIA SMILE BURUNDI

Cod de identificare fiscala a entitatii non-profit: 33049256

Cont bancar (IBAN): RO41BTRLRONCRT0245254301